Hoppa till sidans innehåll

Poolspel/Cuper U9


Boka följande datum i era kalendrar: 

  • Poolspel 1: 7/12 arrangör Villa
  • Poolspel 2: 14/12 arrangör LAIK
  • Poolspel 3: 4/1 arrangör Gripen, kl 12:30-15:30
  • Poolspel 4: 25/1 arrrangör Skövde, kl 12-17
  • Poolspel 5: 9/2 arrangör Villa, kl 10-14:30
  • Poolspel 6: 7/3 arrangör IFK VBG, kl 12:30-16:30 

 

Poolspelsinformation

Vi har sammanställt lite allmän information inför dessa som kan vara bra att läsa igenom. Planerad frånvaro meddelas senast i samband med första träning under poolspelsveckan.

Allmän information

Vid poolspel på bortaplan samlas vi vid vändzonen framför Sparbanken Lidköping Arena och räknar in oss innan gemensam avfärd. Samåkning är att rekommendera men det är ingenting som vi ledare styr upp innan. Detta kan ni exempelvis använda er WhatsApp-grupp till. Självklart är det ok att åka direkt till sammandragen hemifrån om man bor åt "det hållet", men glöm inte bort att meddela ledarna så att vi vet när vi räknar in barnen vid samling. Vid poolspel på hemmaplan samlas vi i LAIK-caféet på utsatt samlingstid.

Vid poolspel i Lidköping kommer laget att ha öppet kiosken i Laik-caféet i varierad omfattning. Vi hjälps alla åt att bemanna och baka dit. Mer info kommer samma vecka som detta är aktuellt.

Material

Vissa poolspel spelas inomhus och andra spelas utomhus. Var noga med att ha koll på detta så att ni har med tillräckligt med kläder till barnen m.a.p vind, väta, snö och kyla. Det kan i vissa fall behöva finnas ett nytt ombyte till varje match. Har ni två par bandyhandskar och två klubbor så kan det vara en god idé att ta med båda. Glöm inte halsskydd (obligatoriskt för att få spela match). Matchtröjor delas ut på plats. För att hindra att sjukdomar sprider sig i laget ska barnet ha med sig egen vattenflaska, lång slang av gummi är att föredra (plasten går sönder ute i kylan). Behöver ni ha skridskor slipade behöver detta stämmas av med slipkunnig ledare i god tid innan avfärd, helst dagarna innan.

Mat

Se till att ha med rejäl matsäck, och se till att den äts! Det händer ofta att barnens energidepåer är helt slut vid sista matchen, så se till att propsa på så att de stoppar i sig mat/frukt/mackor mellan matcherna. Fikabröd, godis och läsk är inte ok under sammandraget utan får intas efteråt!

 

Uppdaterad: 13 AUG 2018 22:31 Skribent: LAIK

 

 

  

 

Liverapporter från matcher

 

Postadress:
Lidköpings AIK - Bandy
Mellbygatan 54
53151 Lidköping

Kontakt:
Tel: +46706450082
E-post: This is a mailto link

Se all info

Våra sponsorer

Sponsorer