Hoppa till sidans innehåll

U-sektionen: cupspel och glädje

2018-11-01 22:53
Föregående helg åkte U10 och U12b till Slättbergshallen i Trollhättan på en 2-dagars cup. Lagen hade innan cupen inte hunnit genomföra särskilt många träningspass tillsammans men det var inget som hindrade lagandan, kämpaglöden och spelglädjen.
  • Uppdaterad: 2018-11-01 22:53

U10: Vi spelade 5 st matcher i en serie där alla lag mötte alla. Lagen som var med: Skirö, Solberg, Vänersborg 1 & 2 samt LAIK.
2 matcher spelades lördag och 3 på söndagen det var jämt och spännande i samtliga matcher men vi lyckades vinna dom då grabbarna jobbade stenhårt för varandra och visade ett imponerande passningsspel. Samtliga spelare var med och deltog och tog för sig. Det var laget framför jaget. Vi ledare tyckte oxå att det var extra kul att alla är schysta både på planen och utanför planen mot varandra och samtliga får vara med, en riktigt bra lagsammanhållning.

U12b: Vi spelade 6 st matcher. 3 på lördagen och 3 matcher på söndagen. Vi började lördagen mot Katrineholm som blev en seger. I andra matchen stod Mölndal för motståndet där tyvärr dom var hungrigare och efter några misstag mitt på plan förlorade vi matchen. Match 3 mot Höjden testade vi med att låta spelarna ha positioner på plan. Detta var en start på något som såg bra ut. Dessvärre hade Höjden 100% utdelning på sina 3 anfall och vann matchen med 3-2 efter att LAIK dessvärre missade minst 10 klara lägen. Postitivt var ändå ett bra passningsspel, bra inställning matchen igenom och att vi kontinuerligt skapade lägen. På söndagen fick vi möta Gripen i ett dubbelmöte där barnen byggde vidare på spelet med de fasta positionerna. Detta slutade med 2 vinster för LAIK. Match 3 fick vi chans att ta revansch på Mölndal. Här visade barnen upp en härlig inställning och började förstå ännu mer vad positionerna innebar. När slutsignalen ljöd stod det 5-2 på resultattavlan i LAIKs favör. Barnen visade upp en otrolig härlig attityd och vi har haft kul i Trollhättan i dagarna två. Vi gratulerar Mölndal till totalsegern i cupen och ser fram mot en spännnde säsong med vårt lag.

Skribent: ledarna i u10 och u12b
Epost: Adressen Gömd

  

 

Liverapporter från matcher

 

Postadress:
Lidköpings AIK - Bandy
Mellbygatan 54
53151 Lidköping

Kontakt:
Tel: +46 70 6015899
E-post: This is a mailto link

Se all info