Hoppa till sidans innehåll

Referat från Lidköping AIK:s femtioförsta årsmöte.

29 MAJ 2019 10:47
  • Skapad: 29 MAJ 2019 10:47

Torsdagen den 23 maj avhölls Lidköping AIK:s femtioförsta årsmöte, i klubblokalen.
Ordf. Ingemar Sixtensson hälsade de medlemmar som hade hörsammat inbjudan välkomna till dagens förhandlingar, som inte bjöd på några större överraskningar.
Man kunde konstatera att föreningens unga representationslag hade gjort en strålande prestation den gångna säsongen med att belägga en femte plats, två poäng från Elitseriekval i den Bandyallsvenska tabellen. Ytterligare flyttat fram positionerna mot föregående säsong.
U-laget höll sig kvar i Div I, en prestation i sig med det blandade lag man spelat med, bl.a. har fler unga spelare från det talangfulla 16-årslaget medverkat i laget.
Vidare har föreningen haft fler unga spelare på landslagsläger, samt en spelare som representerat Storbritanniens landslag i Bandy VM i Vänersborg, nämligen Oliver Corcoran, som också blev målskytt för Storbritannien i sin debut!

Ungdomssidan växer i antal spelare, liksom medlemsantalet, vilket är positivt. Föreningen känner medvind i sin verksamhet och en stor glädje i det samma och framåtanda.
Ekonomin visar ett litet överskott inom de budgeterade ramarna. Till kommande säsong är budgeten lagt för fortsatt konsolidering inför framtiden.

Valen utföll enligt följande: Ingemar Sixtensson fick förnyat förtroende att leda föreningen som ordförande i två nya år. Johan Högvall, Fredrik Broberg omvaldes för två nya år. Britt-Marie Eriksson nyvaldes på ett år. Övriga kvarstående i styrelsen är Marcus Sandgren, Jonny Nilsson, Carina Johansson, Pernilla Landh och Magnus Andersson. Rolf Gustavsson och Jenny Tigerberg hade avsagt sig omval, och avtackades med blommor för sina år i styrelsen, men fortsätter i sina roller i LAIK:s organisation.

Det informerades om att Webbsändningarna av vinterns kommande seriematcher kommer att utökas ytterligare. Detta efter en succé vinter publikmässigt på den gångna säsongen.

Samarbetet med Villa Lidköping kommer att fortsätta i olika delar och har utfallit positivt.
Vidare undersök om ett samarbete med Lidköpings kommun på högstadienivå kan inledas med en bandylinje i framtiden.

Ordf. tackade de närvarande för visat intresse, och Årsmötet avslutade i gods gemenskap över en kopp kaffe och en härlig smörgåstårta och med en star tro på en fortsatt sportslig utveckling mot nya framgångar. 


Epost: Adressen Gömd

  

 

Liverapporter från matcher

 

Postadress:
Lidköpings AIK - Bandy
Mellbygatan 54
53151 Lidköping

Kontakt:
Tel: +46706015899
E-post: This is a mailto link

Se all info