Hoppa till sidans innehåll

Ny huvudtränare klar för Lidköpings AIK i Bandyallsvenskan

20 MAR 2019 10:44
  • Skapad: 20 MAR 2019 10:44

Efter fyra framgångsrika säsonger som huvudtränare för Lidköping AIK:s A-lag i BandyAllsvenskan - landets näst högsta serien – tackar Fredrik Sixtensson för sig som huvudansvarig tränare. Fredrik har under de fyra säsonger han varit tränare utvecklat laget från att ha varit ett mittenlag i BandyAllsvenskan till ett topplag i den samma, där laget har varit med och fightats om en kvalplats till Elitserien ända in i slutomgångarna den avslutande säsongen.

Ny huvudtränare från i dag är tidigare Villa spelaren Jesper Bryngelsson, som i dag tecknat ett tvåårs avtal med Lidköpings AIK. Jesper Bryngelsson har flera hundra Elitseriematcher i ryggen med bl.a. SM-finalspel med Villa Lidköping BK.
De senaste säsongerna har Jesper varit spelande tränare i Nitro Nora, som han förde upp till Bandyallsvenskan via kvalspel den gångna säsongen.
Det är med stor glädje och tillförsikt som vi hälsar Jesper välkommen in i Lidköping AIK:s organisation som Huvudtränare för
A-truppen. Vi tror på en fortsatt positiv utveckling för Lidköping AIK:s lag i BandyAllsvenskan under Jespers ledarskap.

Under den närmaste tiden fortsätter arbetet med att komplettera ledarstaben runt Jesper med ass. tr. och mv. trän. som ännu inte är klara.
Tidigare ledarstab på materialsidan är också klara för en  fortsätter med laget.
Det samma gäller tidigare ledartema runt Lidköping AIK:s U-lag i Div. I, som fortsätter den kommande säsongen.  

Bandyhälsningar

Ingemar Sixtensson
Ordf. o marknadsansvarig

Lidköpings AIK

Skribent: Marieanne Sedström
Epost: Adressen Gömd

  

 

Liverapporter från matcher

 

Postadress:
Lidköpings AIK - Bandy
Mellbygatan 54
53151 Lidköping

Kontakt:
Tel: +46706015899
E-post: This is a mailto link

Se all info