Hoppa till sidans innehåll

Fina resultat i CCM-cup för P14 och P15

2018-11-06 16:13
Under den gångna helgen spelades CCM-cup i Västerås. Vårt P14- och P15-lag deltog vid cupen och båda lagen uppnådde fina väldigt resultat.
  • Uppdaterad: 2018-11-06 16:13

P14
Helgen 2-4 november spelades CCM cup i Västerås och LAIK P14 fick möta Västerås SK, Stabeak samt Nässjö IF i gruppspelet. Efter vinst mot VSK med 10-1 och i en sen kvällsmatch mot Stabeak med 3-1 väntade Nässjö där det blev förlust med 4-0, ett resultat som inte speglade matchen. Det blev ett målskillnadsdrama mellan Stabeak och LAIK som fick tacka VSK för att ha lyckats hålla siffrorna nere mot norrmännen och där med var LAIK klara för semifinal mot Vetlanda BK på lördagskvällen. VBK visade sig vara en för svår motståndare och de vann rättvist med 7-2 och i slutändan stod de som segrare i turneringen. På söndagen ställdes LAIK mot Hammarby i kampen om bronset och ett heltaggat LAIK visade direkt att bronsmedaljen skulle med hem till Lidköping genom att spela sig fram till en ledning med 5-0 redan efter 12 minuter och slutresultatet skrevs till 8-2. 

 

Överst från vänster: Gustav Högwall, Jonas Corcoran, Alfred Johansson, Måns Dahl, Arvid Granath, Max Pettersson
Nederst från vänster: Ville Thornberg, Filip Dahlberg, Philip Lundqvist, Carl Dahlberg, Lukas Ejdersund, Felix Lycke, Alfred Malm, MV Hampus Hedberg

Ledare: Jonas Thornberg, Fredrik Dahlberg, Tomas Ejdersund, Andreas Andersson, Johan Högwall och Axel Johansson

P15
Även LAIK P15 spelade CCM cup. Laget gick obesegrade genom gruppspelet i CVM cup genom att först slå Sirius med 10-3, Ullern med 6-0 och till sist Edsbyn med 2-1.
Laget var därmed klart för semifinal som spelades sent på lördag kväll mot Ullevål från Norge. LAIK vann övertygande semifinalen med 9-0 och stod klara för final mot Edsbyn som hade gått till final genom att slå hemmalaget Västerås SK.
Finalen blev en målsnål nagelbitare där LAIK hade övertaget större delen av matchen men missade flera fina målchanser. I andra halvlek kunde LAIK göra 2-0 och även om Edsbyn gjorde 2-1 i slutet av matchen kunde LAIK hålla undan och stod till sist som segrare av CCM Cup för andra året i rad.

Översta raden: Niklas Lundberg, Anders Williamsson, Carl Josefsson, Marcus Bergqvist, Linus Hökfeldt, Tage Vallmar, John Gustavsson, Svante Dahlberg, Axel Egerstad, Gustav Nygren, Jacob Wristel Fazlic, Mark Corcoran.
Nedre raden: Alvin Lundberg, Oliver Corcoran, Hugo Lorentzon, Arvid Holm.
Liggande Hampus Hedberg

 

 

Skribent: U-sektionen
Epost: Adressen Gömd

  

 

Liverapporter från matcher

 

Postadress:
Lidköpings AIK - Bandy
Mellbygatan 54
53151 Lidköping

Kontakt:
Tel: +46 70 6015899
E-post: This is a mailto link

Se all info