Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen v 50

2017-12-21 07:58
Här kommer en resumé av aktiviteterna hos ungdomslagen under vecka 50
  • Uppdaterad: 2018-03-10 22:52

Bandyskolan: förregående vecka testade vi på att träna utomhus. Det var knottrig is och regnstänk i luften men alla övningar gick lika bra för det. Kul med lika stor uppslutning av barn oavsett väder och underlag!

U9: I veckan har vi tränat ute båda passen. Tisdagsträningen bjöd på härligt vinterväder och vi jobbade vidare med övertegsåkning och att backa samt avslut på mål. Torsdagsträningen bjöd på regn och rusk, grabbarna kämpade tappert och vi tränade på tvåmålsspel med målvakter. I helgen begav sig båda lagen till Otterbäcken för poolspel. Båda lagen spelade fyra matcher var och visade på en härlig kämpa glöd. Det var trötta barn som åkte hem på lördagseftermiddagen. Nu går vi in i julveckan med träning på tisdag och torsdag sen tar vi några dagars behövlig julvila.

 

U10: U10 har haft turen att träna och vara ute denna vecka. Veckan har fokuserats på att få bollen i fart, skridskoteknik och skott. Vi ledare vill passa på att tacka Bosse och Torbjörn som i tisdags fick hoppa in som hjälptränare. Veckan avslutades med att vi i snöfall på A-lagets match agerade maskot och bollkallar.

P14: laget har haft tre träningar under veckan som gått en inne och två utomhus.

Lördagens match mot Frillesås spelades på utebanan och där spelade killarna riktigt bra första halvlek och hade ledning i paus med hela 10-0. Andra halvlek blev mer svårspelad då det kom snö som störde vårt fina spel en aning. Trots detta vinner killarna andra halvlek med 6-1, vilket visar på att laget behärskar de allra flesta underlag som hittills förekommit denna vinter.

Nu lägger vi träning och fokus på kommande cup i Katrineholm som äger rum 26-28/12.

Skribent: U-sektionen
Epost: Adressen Gömd

  

 

Liverapporter från matcher

 

Postadress:
Lidköpings AIK - Bandy
Mellbygatan 54
53151 Lidköping

Kontakt:
Tel: +46 70 6015899
E-post: This is a mailto link

Se all info